10% korting op onze pastis! Go

Delen & Ontdekkingen #001

Hallo

Ik ben Rafael en ik ben de mede-oprichter van Gin in the Box. Door dit project te creëren, was het mijn wens om u nieuwe kwaliteitsproducten te laten ontdekken die niet altijd de zichtbaarheid hebben die ze verdienen. 

Dit najaar besloot ik een wekelijkse nieuwsbrief te schrijven om mijn ontdekkingen met je te delen die zullen variëren van geesten tot plaatsen of recepten via geluiden die ik leuk vind.

Mijn verlangen is om eclectisch en nieuwsgierig te zijn!

Voor deze eerste editie adviseer ik u:

 1.      De Paloma cocktail
 2.      Bacanha siropen
 3.      De stad Sitges
 4.      " Unfold " door Melody's Echo Chamber

1. De Paloma Cocktail

De samenstelling en eenvoud doet me denken aan onze Gin and Tonic The Tequila mix en de pittige tonen van grapefruit frisdrank geven een frisse balans en een zeer aangenaam drankje waar ik in de zomer graag van geniet. Het is de favoriete cocktail van Mexicanen. Het zou zijn uitgevonden door Don Javier Delgado Corona van het restaurant La Capilla in Mexico-Stad. Paloma betekent "duif" in het Spaans.

Het recept :

 •       6 cl tequila
 •       6 cl grapefruitsap
 •       2 cl limoensap
 •       2 cl suikersiroop
 •       4 cl bruisend water

Bereiding :

 • Schud tequila, grapefruitsap, limoensap en suikerstroop met ijsblokjes.
 • Giet in een glas gevuld met gemalen ijs en vul aan met bruisend water.
 • Versier met een plakje limoen

2.  Bacanha siropen

Ik hou van dit merk van biologische siropen vanwege de kwaliteit en finesse van zijn producten en de schoonheid van zijn fles. Het merk werd in 2013 opgericht in Parijs. Ze willen lokaal produceren en biologische producten gebruiken. Op hun site hebben ze tal van receptideeën. Persoonlijk gebruik ik hun violette siroop voor mijn Pink Lady's!

 3. De stad Sitges

Badplaats 30 minuten ten zuiden van Barcelona, de oude stad heeft zijn voeten in het water en u kunt rustig wandelen met uitzicht op de Middellandse Zee. Er zijn een aantal prachtige gebouwen. Ik waardeer deze stad om zijn zoetheid van het leven en zijn kleine straatjes met de frisheid van de zeewind. Hier is de Wikipedia link 

 4. " Unfold " door Melody's Echo Chamber

Ik hou van dit (te) korte en nieuwe nummer van Melody's Echo Chamber. De melodie schittert en de stem is zacht... we willen graag dat het langer dan 1min30 duurt ;) Als je het nummer leuk vindt, ga dan de band ontdekken. Er is genoeg te doen. Ik luister onder andere naar "ergens alleen, alleen " ...

 

Als je opmerkingen hebt, aarzel dan niet om het me te laten weten. En als je het leuk vond om dit artikel te lezen, aarzel dan niet om het met je vrienden te delen.

Bedankt

Geniet en zorg ;) 

 

 

Ontdekken of aanbieden

De Gin Box Discovery


Ik schrijf me in Cadeaubonnen

Volg ons op
@gininthebox