10% korting op onze pastis!

Waarom heb je een box Gin gelanceerd?

In 4 jaar tijd hebben we + 30.000 dozen geleverd en vandaag de dag staan er meer dan 5000 actieve Gin Lovers op onze site.

Het Gin in the Box concept is een abonnementsservice op een box. Er zijn duizenden sites zoals deze in Europa en de VS in verschillende sectoren: cosmetica, wellness, sport, wijn, bier, bloemen, ...

Maar waarom hebben we een box Gin?

Wanneer ik ons concept uitleg op feesten en evenementen, begrijpen mensen het snel en zien ze snel het nut ervan wanneer ze leren dat er meer dan 5000 merken Gins in de wereld zijn. In hun gebruikelijke winkel vinden ze er echter maximaal 10.

"Geweldig je concept", zeggen ze bijna allemaal tegen me.

Maar heel snel komt hun vraag:

"Een fles alcohol per maand, je moet bijblijven! Ik drink nooit zoveel.

Nou, ik ben in ieder geval niet je doelwit." en daar werk ik ons project in meer detail uit.

Waarom heb je een ginbox gelanceerd?

Gedurende 10 jaar, de meerderheid van de avonden die ik bijwoonde, was er een Gin-bar met vaak een of twee merken Gin en veel specerijen om in te doen (komkommer, peper, jeneverbessen, sinaasappel, citroen, basilicum, ...) 

Kortom, zoals velen was ik 's avonds fan geworden van Ginto. Maar van daaruit om een box Gin te lanceren ...

In augustus 2017 nam mijn neef, die al meer dan 10 jaar in de geestenwereld werkt, contact met me op om mijn mening te krijgen over een box Gin en vroeg me of ik iemand kende die digitaal kent en die graag met hem zou willen beginnen.

Ik heb toen kort de Gin-markt geanalyseerd en besefte dat er een groot aantal kleine producenten waren, maar dat ze niet aanwezig waren in de traditionele distributie en die moeite hadden om zich buiten hun regio bekend te maken. Dat er zo'n 10 merken Gin naast de Gordon waren verschenen wat voor mij nog een referentie was. 

Ik was al snel overtuigd door het concept.

Maar we waren ook heel realistisch: we moesten kijken of we consumenten konden overtuigen om ons ginbox-abonnement te abonneren.

We hebben een website gemaakt met een beschrijving van onze 3 abonnementen:

1 box per maand, 1 box om de 2 maanden en 1 box om de 3 maanden. 

Heel snel na de lancering van de site realiseerden we ons dat het woord "abonnement" verkeerd klonk voor een Gin-box en we vervingen "abonnement" door "Discovery Formula" en de magie begon te nemen ... bezoekers sloten zich bij ons aan ...

Waarom? De eersten die zich bij ons aansloten waren allang overgestapt op andere gins dan Gordon en wilden door met het ontdekken van soorten gins die moeilijk te kopen zijn in de buurt.

Sindsdien worden we wekelijks gecontacteerd door Gin producenten om deel te nemen aan onze box en we zijn blij dat we hen kunnen helpen hun merk bekend te maken bij onze Gin Lovers.

Ik hoop dat ik de vraag "Waarom heb je een box Gin gelanceerd" heb beantwoord... Als je je nog niet bij ons hebt aangesloten en je bent je traditionele Gordon beu, ben je er nu van overtuigd dat een van de 3 "ontdekkingsformules" een goede keuze voor je is!

Prosit

Franciscus

Ontdekken of aanbieden

De Gin Box Discovery


Ik schrijf me in Cadeaubonnen

Volg ons op
@gininthebox